Boží rodina na Pražském hradě: převibrování Jany Kyslíkové je stále blízko

Navzdory velmi nevlídnému počasí se v pondělí 28. září 2020 sešlo na Pražském hradě kolem čtyřiceti „spolupracovníků v týmu Boží rodiny“ Jany Kyslíkové. Dalších sedm osob se z důvodu protipandemických opatření ve stejný čas sešlo na Bratislavském hradě, aby se připojili alespoň telefonicky. Setkáním si tito lidé připomněli událost, k níž na Pražském hradě paradoxně nedošlo před 17 lety.

Jana Kyslíková na Pražském hradě v roce 2003. Zdroj: FB Jany Kyslíkové.

Jana Kyslíková tehdy ve své první knize Hovory s Bohem[1] předpovídala, že zde 28. září 2003 přesně v pravé poledne dojde ke zhmotnění Boha. Mělo se tak prokázat její přímé spojení s Bohem, předurčení, aby následujícího roku v den svých 47. narozenin porodila nového Ježíše a mnoho dalších předpovědí, které uvedla ve své knize koncipované jako záznam rozhovoru mezi ní a Bohem. K ničemu viditelně převratnému však tehdy na Pražském hradě nedošlo, ale i tak zde můžeme de facto nalézt základ dnešního učení malého českého nového náboženského hnutí, které je někdy zkráceně nazýváno Boží rodina.

„Sama jsem sem tenkrát přijížděla s očekáváním, že se tak opravdu stane a ti lidé, kteří sem přišli, také. Začalo to poledním odbíjením kostelních zvonů. V té době tady byla i bohoslužba kardinála Vlka. A já jsem začala mluvit Boží slovo a povídala jsem tady o tom, že jsem měla svatbu s Bohem, že jsem Jeho žena a tak dále, jak mi to bylo nadiktováno. Ten proslov trval asi 20 minut a všichni čekali, co bude, protože měli představu, že se tady někde objeví – zhmotní – Bůh. Jenže to se nestalo. Když jsme se všichni rozešli, s různými pocity pochopitelně, začala jsem po dvou měsících číst ‚Nové Zjevení Pána Ježíše Krista‘ a tehdy teprve jsem se dozvěděla, že já jsem Pán Ježíš Kristus v ženském těle,“ vzpomínala v pondělí Jana Kyslíková.

Zklamaní účastníci setkání od ní tenkrát toto vysvětlení nepřijali a skupina zájemců o její učení se na dlouho zcela rozpadla.[2] Druhý díl Hovorů s Bohem dokončila Kyslíková až v roce 2011, i když na rozdíl od prvního dílu nebyly nikdy vydány knižně. S blížícím se přelomovým datem předpovídaného konce světa v roce 2012 vznikly webové stránky www.bozirodina.cz, kde oba díly Hovorů s Bohem zpřístupnila a v roce 2014 přidala ještě další text nazvaný Nové Zjevení Pána Ježíše Krista Boží Rodiny. Navázala tak na již zmíněné dílo kněze swedenborgiánské Nové církve Petra D. Francucha, v němž našla inspiraci pro vysvětlení zklamaných očekávání z Pražského hradu 2003.

Čekání u Milíčovského lesa 23. 9. 2017. Foto: JS.

Až do loňského roku trvala Jana Kyslíková na tom, že musí setrvávat v izolaci a se svými následovníky komunikovala pouze prostřednictvím svého profilu na sociální síti Facebook. Poprvé se s nimi měla osobně setkat před třemi lety 23. září 2017 na okraji Milíčovského lesa v Praze, kam měla vystoupit po svém převibrování do vyšších dimenzí Multi-vesmíru společně s nejbližšími „Dvanácti hvězdami“ za doprovodu vesmírných lidí z tzv. Duchovního centra Boží rodiny v Duté zemi. Ani toto se však nestalo. O symbolice dvanácti hvězd a předpovědi vztahující se k datu 23. září 2017 jsme psali zde, reportáž z Milíčovského lesa naleznete zde.

Duchovní práce během setkání pod Kunětickou horou v srpnu 2020. Zdroj: FB Jany Kyslíkové.

Paní Kyslíková se se svými následovníky začala častěji setkávat až vloni na podzim. Setkání probíhala obvykle v místě bydliště někoho ze spolupracovníků, odkud skupina podnikala cesty k různým přírodním či historickým cílům. Setkání týmu Boží rodiny se tak konala například na Karlštejně, na Kunětické hoře, na Blaníku a Řípu, v Táboře, Roudnici nad Labem, v krajských městech Česka, v několika městech na Slovensku a také na několika místech za hranicemi ostatních sousedních států. Na těchto místech pak společně „stavěli energetické portály“, které mají umožnit bytostem ze „zóny vymístění“ projít do „limba“, kde se očistí od „negativního stavu“, aby posléze mohli „konvertovat k pozitivnímu stavu“. Jinými slovy jsou to tedy místa, která umožňují již zemřelým bytostem, aby mohli také dosáhnout očištění a přechodu do vyšších dimenzí, kde budou žít ve společenství s Boží rodinou. Tuto možnost již podle včerejších slov Michala R. využilo velké množství bytostí včetně osobností světových náboženství jako prorok Mohammed nebo Buddha. Mezi dalšími konvertujícími zmínil Michal R. zakladatele své oblíbené hudební skupiny Nirvana Kurta Cobaina a tvůrce Spejbla a Hurvínka Josefa Skupu, a to proto, že poslední portál vznikl v jeho domovské Plzni během víkendu před pražským setkáním.

Jana Kyslíková mluví při setkání na Pražském hradě 28. 9. 2020. Foto: JS.

Více než hodinové setkání na téměř liduprázdném Třetím nádvoří Pražského hradu probíhalo navzdory počasí ve velmi vřelém duchu. První účastníci se začali scházet před půl dvanáctou a chvíli před dvanáctou hodinou dorazila i Jana Kyslíková. Všichni se navzájem zdravili dlouhým a vřelým objetím, někdy i polibky. Během proslovů Jany K. a Michala R., při nichž sumarizovali uplynulé roky, tekly některým z účastníků slzy dojetí. Po skončení následoval telefonát se skupinou na Bratislavském hradě, další objímání, neformální rozhovory a loučení. S houstnoucím deštěm, který však účastníci snášeli velmi trpělivě, se pak většina přítomných vydala na Malou stranu a Karlův most, kde chtěli po společném obědě akci ukončit. „Déšť nám nevadí. Vnímáme ho jako očištění,“ sdělila mi Jana Kyslíková cestou z Pražského hradu.

Pondělní setkání Boží rodiny na Pražském hradě dle slov Kyslíkové završilo a ukončilo velké akce spolupracovníků. Setkání v menších skupinách sice ještě probíhat budou, ale její převibrování je prý velmi blízko, proto už nechce nic plánovat. Očekává, že se bude setkávat již jen s těmi, kdo budou připraveni ji přijmout a rozeznat v nové podobě. To mají být v první řadě ti, kdo jsou počítáni do Dvanácti hvězd. Tato skupina nejbližších spolupracovníků označovaných za „stvořence“ a „superstvořence“ se v průběhu uplynulých let několikrát měnila, jak někteří skupinu opouštěli, ale nyní je dle Kyslíkové už v definitivní podobě. Přesné informace o časovém horizontu či průběhu převibrování už v tuto chvíli Kyslíková nekonkretizuje.

 

Skupinové foto ze setkání 28. 9. 2020 na Pražském hradě. Foto: JS.

[1] KYSLÍKOVÁ, Jana. Hovory s Bohem: s tebou lásko kvete láska kolem nás. Praha: Chvojkovo nakladatelství, 2003, s. 18, 48, 64 a 99.

[2] Mezi účastníky dnešního setkání přišel i jeden manželský pár, který se zúčastnil také před 17 lety. Janu Kyslíkovou začali prý znovu sledovat až v loňském roce.

 

Psali jsme v Dingiru:

SCHLICHTSOVÁ, J.: Boj dobra a zla v Multi-vesmíru. Dingir (3), 2018. s. 93–95.

HALFAR, L.: Konec světa až v roce 2012. Dingir (4), 2003. s. 141.

 

Související příspěvky:

Znamení na nebi 23. září 2017.

Jana Kyslíková nepřevibrovala.

O Boží rodině na Radiu Wave.

Jana Kyslíková převibrovala.

 

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments